Solar Decathlon: egyetemistákból álló csapat & Remmers együttműködés

A Hello Wood Interaktivátor névre hallgató installációja után, szeretnénk bemutatni egy újabb projektet, amelyet teljes mellszélességgel támogatunk. A Solar Decathlon versenyen az egyik magyarországi csapatot segíti cégünk, fafelület kezelő termékek ellátásával.

Mi is a Solar Decathlon?

Az Amerikai Egyesült Államokból induló nemzetközi egyetemi innovációs házépítő verseny mára már kinőtte magát és Európában is megrendezésre kerül két évente. 2019-ben Magyarország nyerte el a jogot, hogy megrendezhesse eme nívós eseményt. A Budapesti Műszaki Egyetem hallgatóiból álló Koeb csapata is megméretteti magát idén nyáron, egy egyedi tervezésű, fenntartható kockaházzal.

A versenykiírás során egy teljes mértékben élhető ház tervezése és kivitelezése a cél, így a zsűri egy összetett szakmai szempontok alapján felállított pontozási rendszer szerint értékeli a csapatok munkáit. Értékelik az építészeti, komfort szempontokat, élet szimulációs kereteken belül pedig egy házon belül elfogyasztott vacsorát is pontoznak.

Érdemes Minket követni, hiszen a felettébb érdekes projektről folyamatosan beszámolunk!

További információ az eseményről ITT található.


Interaktivátor: Egy igazán mozgalmas Hello Wood & Remmers együttműködés

Mikor? 2019. április 25. – június 22.

Hol? Műcsarnok

Az elmúlt öt évben a Műcsarnok teret adott a különféle komoly művészeti ágak legfrissebb irányait bemutató Szalonoknak. 2019-ben az Építészeti Szalonon van a sor, amelyen a legkiválóbb hazai építészeti eredmények kerülnek bemutatásra. Fontosnak tartunk minden olyan projektet, mely újszerű, kreatív és aktivitásra ösztönzi az embereket, így összefogtunk a Hello Wood csapatával az idei TÉR // ERŐ II. Építészeti Nemzeti Szalon eseményen is. Egy igazán egyedi installációval készültek a 2019-es Szalonra, melyet Interaktivátor névre kereszteltek el.

Egy olyan produktum részese lehet a látogató, amely maradandó és egyben gyönyörű mondandóval is rendelkezik. Többet nem árulunk el, hiszen ezt látni és megtapasztalni kell! Az biztos, hogy mi nagyon élveztük a megnyitón való részvételt, így mindenkinek csak ajánlani tudjuk! 2019. június 22-ig bárkinek lehetősége van ingyenesen részt venni ebben a nagyszerű programban!

További információ ITT érhető el!


FAMASZ bemutatkozó a CONSTRUMA kiállításon

A Faablakgyártók Magyarországi Szövetsége (FAMASZ) is részt vett az idei CONSTRUMA kiállításon, ahol a Hello Wood kreativitásának köszönhetően az egyik legzöldebb standdal képviseltette magát. A Remmers az alapító tagok közé tartozik és teljes mellszélességgel kiáll a FAMASZ állásfoglalása mellett, miszerint:

AZ ABLAK AZ FA

További információ a szövetségről ITT érhető el.


Kürtös Zoltán előadása a CONSTRUMA-n

Idén 36. alkalommal szervezték meg az építőipar egyik legnagyobb rendezvényét, a CONSTRUMÁT. 2019. április 3-7 között a Hungexpo Vásárcsarnokban minden látogató talált kedvére való programot. A rendezvény ideje alatt a résztvevők betekintést nyerhettek az aktuális újdonságokba, gyakorlati bemutatókon és tanácsadáson vehettek részt, illetve a számtalan akciónak köszönhetően jelentős mértékű megtakarításhoz férhettek hozzá.

Kürtös Zoltán kollégánk csütörtökön tartott egy nagyszerű, pörgős előadást az Építész szakmai továbbképzés keretein belül “Szigetelések teraszon, erkélyen, fürdőszobában és medencékben.” címmel. Az előadás kiegészítésére készültünk egy helyi installációval is, ahol személyesen is megtapasztalhatták az érdeklődők a végbemenő folyamatokat.

Az előadás témájával kapcsolatban részletes információ IDE kattintva érhető el.


Megújult a Remmers weboldal!

Cégünk számára elsőrangú alapelv a folyamatos megújulás és innováció! Így nagyon fontosnak tartjuk azt is, hogy partnereink és vásárlóink egy könnyen kezelhető, átlátható és modern weboldalt tudjanak felkeresni, ha információra van szükségük. Ezért az idei évben sor került az online felületeink modernizálására, ez alá tartozik új weboldalunk is. Tekintse meg a Remmers Magyarország legjelentősebb referenciáit, tájékozódjon újdonságainkról és termékeinkről! Kérdés, észrevétel esetén forduljon bizalommal kollégáinkhoz a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén!