Nyílászáró bevonatrendszerek

Impregnáló szerek

Az Induline impregnálószerek nélkülözhetetlen védelmet nyújtanak a fafelületet elszínező-, ill. a korhasztó gombák ellen, valamint szükség esetén a rovarfertőzésekkel szembe, beleértve a termeszeket is. Ezen felül megóvják a fafelületet, védik a faablakok legérzékenyebb területeit. Hiszen a hosszú élettartalmú faablakok titka a védelem.

Alapozók

Az Induline alapozók feladata az alapfelület és a következő bevonatréteg közti megfelelő tapadás biztosítása. Voltaképpen ez az előfeltétele az időtálló felületeknek. Az Induline alapozókkal emellett megmértékben meghatározzák a végleges színt, valamint a fa fajtájától függően további feladatokat is ellátnak.

Köztes bevonatok

Iparilag az Induline köztes bevonatok felvitele locsoló- vagy dynflow eljárással történik és ezáltal válik a festési folyamat gazdaságossá. Ezek a bevonatok megvédik továbbá a faelemeket a felszívódó nedvességtől. Az Induline köztes bevonatok kiemelkedően jó töltőképességű csúcsminőségű termékeink, amelyeket szakipari felhasználásra, bejárati ajtókra és problémás fa felületekre ajánlunk.

Záró bevonatok

Az Induline záró bevonatok felelnek elsősorban a bevonati rendszereink extrém hosszú felújítási időciklusáért. A termékek minősége nagyban függ a kötőanyag mennyiségétől és minőségétől, így ez döntően befolyásolja a teljes felület élettartamát.

Natúr hatású felületkezelés

Különösen világos fából készült faszerkezetek esetében egyre nagyobb az igény arra, hogy megőrizzük azok természetes, natúr megjelenését. A vízbázisú Induline NW-740/05 natúr hatású vastaglazúrral, a fa-alu ablakok, fa ablakok, télikertek és a fa bejárati ajtók természetes szépsége emelhető ki.

Köztes-, valamint záró bevonatok fa-alumínium nyílászárókhoz

A fa és alumínium kombinációja különlegessé teszi a nyílászárókat. Amennyiben a felületet nem éri közvetlen időjárási hatás, akkor a nemes lakberendezési tárgyakhoz hasonló felület érhető el, amelyet egy teljesen átlátszó optikai hatás és kellemes tapintás jellemez. Akár lazúr vagy olaj bevonat: a fa nyújtotta természetes tapintás és vizuális élmény minden esetben garantált.

Záróbevonatok bejárati ajtókra

A fa bejárati ajtók sok mindent elárulnak a házról és a homlokzat optikai egységének kialakításakor fontos építészeti elemet jelentenek. A felületét azonban jelentősen igénybe veszik a mindennapi mechanikai hatások. A Remmers magas minőségű 1 komponensű záróbevonatai ebből a szempontból új normákat teremtenek.

Kiegészítő termékek

Ebben a kategóriában találhatóak a termékskála kiegészítői, amelyek általánosan felhasználhatóak, sok lakkal és páccal együtt alkalmazhatóak.

További információ a német oldalon