Beltéri lakkok, pácok

Teljes termékskála beltéri faburkolatokhoz

Termékrendszerek kisipari és sorozatgyártású beltéri faburkolatokhoz – különösképpen szórásos technológiához. Rendkívül tartós, oldószeralapú PUR-lakkok, környezetbarát, hatékony Aqua-lakkok, olajok és viaszok, valamint ehhez igazodó pácok a megfelelő szín elérése érdekében.

Aqua-lakkok

A Remmers Aqua-lakkok vízbázisú lakkok teljes termékprogramját kínálja a felhasználóknak, az asztalos kézipartól a fa, ill. faanyagok sorozatban történő festésével foglalkozó üzemekig, valós alternatívát biztosítva az eddigi oldószeres 2K-beltéri lakkok helyett.

Oldószeralapú PUR-lakkok

A két komponensű PUR-lakkrendszerek ideálisak a lakótér, a hálószoba, konyha, ill. fürdőszoba fa bútorainak  ill. faanyagainak lakkozásához, valamint optimálisak a belsőépítészetben, üzlethelyiségek, ill. kiállítási standok kialakítása során, valamint hajók belsőépítéséhez. Továbbá egyszerű megoldást kínál üveg felületek, különböző műanyagok és különböző fémek lakkozására.

Olajok és viaszok

Természetes  alapú olajokat és viaszokat is kínál a Remmers a konvencionális lakkok alternatívájaként belsőépítéshez, fapadlókhoz és falépcső burkolataihoz. 

Különböző pácok

A rendkívül rugalmas páctermék koncepciónak köszönhetően a színárnyalatok kialakításánál nem ütközünk korlátokba. Csupán 3-4 különböző színű alappáccal, amit Ön tetszés szerint összekeverhet, és igény szerint világosíthat, lehetőség nyílik különböző színárnyalatú pácok létrehozására, amelyek az Ön által felhasznált fához igazodnak.

Üveglakkok

Az üveg a bútor gyártásban, a belsőépítészetben, illetve az üzlethelyiségek kialakításában egyre gyakoribb elem. A hagyományos mintás üveglapok drágák és az elérhető méretek nem jelentik mindig az optimális megoldást. Ha azonban szembetűnő üvegfelületeket szeretne, akkor ehhez a Remmers üveglakk rendszerei egyszerű és költséghatékony megoldást nyújtanak.

Wood Trends Interieur

A Remmers lakkokkal és pácokkal változatos hatás érhető el. Itt ötleteket találhat a korszerű felületkialakításhoz, továbbá leírást lépésről lépésre, hogy megtudja, hogyan is lesz egy kezeletlen lapfelületből a legújabb trendeket követő kialakítás.

Hajók belsőépítéséhez használt lakkok

A tengeri hajóknál használt lakkrendszereket független szervek által gyúlékonyság és tűzzel szembeni viselkedés szempontjából vizsgálni és tanúsítani kell. A termékek alkalmasságát a Nemzetközi Tengerészeti Szervezet (International Maritime Organization, IMO) dokumentálja. A Remmers a PUR-lakkok termékkörében számos tanúsítvánnyal rendelkező terméket kínál.

Gazdaságos lakkozás a Remmers UV-lakkokkal

A UV- lakkjaink ultraibolyasugárzás hatására másodperc töredéke alatt kikeményednek. Lakkjaink akár  100% szárazanyag tartalommal is összeállíthatóak, így ezáltal a különleges, VOC mentes lakkok közé tartoznak.

Kiegészítő termékek

Ebben a kategóriában találhatóak a termékskála kiegészítői, amelyek általánosan felhasználhatóak vagy sok fafestékkel együtt alkalmazhatóak.

Remmers faipari kompetenciaközpont

A kompetencia központunkban adott a lehetőség, hogy ügyfeleinkkel kipróbálhassunk minden kisipari és ipari lakk-applikációs eljárást.

Kompetencia központok? Pontosan! Mivel a Remmers nem csak fafeldolgozásban van otthon, hanem a Remmers Industrielacke GmbH leányvállalatával együtt az európai bútoripar egyik jelentős lakk-beszállítójának számít, ezért a Remmers csoport két kompetencia központot is tart fenn. Az egyik a kisipari eljárásokra specializálódott és a másik a „Remmers Industrie-Lacke” leányvállalatnál az ipari applikációs eljárásokra koncentrál.

Ennek köszönhetően az ügyfeleink minden szinten tökéletes alkalmazástechnikai támogatásban részesülnek.

Célunk, hogy mi is az ügyfeleinkkel együtt növekedjünk!

További információk a német oldalon