Teremtünk, védünk és értékeket őrzünk

A Remmers csoportot Bernhard Remmers alapította 1949-ben és mai napig független családi vállalkozásként működik. A Remmers, mint a vegyipari termékek, fafestékek és lakkok, valamint ipari lakkok gyártásának szakértője, 1500 fő magas képzettséggel rendelkező szakemberrel, több mint 400 probléma-megoldási módszert kínáló termékrendszerrel, valamint az ágazat legfontosabb szakterületein szerzett több évtizedes tapasztalattal dolgozik.

A belföldi és nemzetközi partnerekkel történő együttműködésekhez valódi hozzáadott értéket kínálunk. Legyen az biztonságos rendszer, kompetens szaktudás, személyre szabott ügyfélszolgálat, ezeken a területeken a Remmers a vezető márka.

Ha a gondolkodásmód korlátlan, a lehetőségek tárháza határtalan

Németországból az egész világba
Egy olyan iparágban tevékenykedünk, ahol a piacok globálissá válnak, az ügyfelek, valamint az üzleti partnerek egyre inkább nemzetközi irányba tekintenek és a termék-, ill. a projektkövetelmények már jó ideje nem érnek véget a nemzeti határokon belül. A Remmers már idejekorán felfedezte az ebben rejlő lehetőségeket.

Európa szerte több mint 30 országba irányuló, folyamatosan növekvő exportrészarányunk a 35%-ot is meghaladja.

A nagyobb tudás nagyobb eredményekhez vezet

A Remmers csoport több különböző piacon tevékenykedik. Termékkínálatunk az épület- és faanyagvédelemtől, a padlóbevonatokon át, egészen az ipari lakkrendszerekig terjed. Ügyfélkörünkbe tartoznak többek között szakmunkások, tervezők, kereskedelmi szervezetek és az építtetők egyaránt. A portfóliónkban ugyanúgy foglalkozunk az egyes termékek alkalmazásával, mint építési projektek teljes koncepciójával, ill. megvalósításával, vagy akárcsak ipari festősorokkal.

Ezeknek a sokoldalú követelményeknek úgy kívánunk megfelelni, hogy kompetencia-csoportokat hoztunk létre: A Bernhard Remmers Akadémia keretein belül tudáscserével és tudásátadással foglalkozunk. A Remmers Fachplanung a teljes kiszolgáló szemléletű tervezési folyamatokat kezeli. A Bernhard Remmers Analitikai Intézet az elemzésekért és a tanúsítványokért felel, és természetesen a termék kivitelezéséért és a termékrendszerek tervezéséért a Remmers név kezeskedik.

Az innovatív ötleteket gyakorlati megoldásokká fejlesszük

Annak érdekében, hogy innovatív és piaci feltételeknek megfelelő megoldásokat kínálhassunk, több mint 80 szakembert foglalkoztatunk a kutatásért és a fejlesztésért felelős részlegeinken. Itt nap, mint nap azért dolgozunk, hogy jövőbe mutató, valamint környezetbarát, illetve erőforrás-hatékony termékrendszereket fejlesszünk ki: az épületelemek, épületek és a felületek biztos és tartós védelme érdekében.

A kompetencia centrumaink a legmodernebb gépi-, ill. berendezési technológiával rendelkeznek és lehetővé teszik a teljes gyártási folyamatok szimulálását valós körülmények között. Továbbá a technológia centrum tágas ügyfél, szolgáltató és oktató helyiségeket foglal magába, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a teljes körű szolgáltatásainkat az ügyfelek egyedi igényeihez igazítsuk.